up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Kempa Kengät Wing 2.0

Kempa Kengät Wing 2.0

Kempa Kengät Wing 2.0

Kempa Kengät Wing 2.0

Kempa Kengät Wing 2.0

plus
Kempa

Kempa Kengät Wing 2.0

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kempa Kengät Wing 2.0

OMINAISUUDET:

NAISTEN VIIMEISTÄ erinomaisella VENTILATION ZONE: vankka ylempi materiaali ilmanvaihtovyöhykkeillä optimaalisen hengittävyyden saavuttamiseksi POWER CORE: EVA-vaimennus parhaan mahdollisen mukavuuden ja optimaalisen voimansiirron kannalta tukea liikkuvan liikkeen MICHELIN-ulkopohjaa parhaan otteen saamiseksi.

Valmistettu Kiinassa.Täydennä tilauksesi Kempa Kengät Wing 2.0:lla, jonka löydät Naisten kengät kokoelmastamme Käsipallokengät tuotteiden joukosta. Selaa myös muita jalkapallo kategorioita goalinn:ssa, joka on oma jalkapallovarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Käsipallokengät varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla goalinn:ssa!

Ominaisuudet Kempa Kengät Wing 2.0

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Jalkineet

-

Kiitos paljon, tilaukseni saapui, kengät ovat kauniita, rakastin niitä ja muutkin asiat. Kaikki erittäin hyvälaatuisia.

Söpö

-

Pidän siitä niin paljon, että tilasin toisen parin.

Hyvä

-

hyvä

Ja söpö

-

Odotan innolla täydellisen koon käyttöä joka päivä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up