up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kempa Klassinen Verryttelypuku

Kempa Klassinen Verryttelypuku

Kempa Klassinen Verryttelypuku

plus
Kempa

Kempa Klassinen Verryttelypuku

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kempa Klassinen Verryttelypuku

Tekniset tiedot:


Materiaali: 100% polyesteriä

pehmeä trikoo harjattu


Ostaessasi Kempa Klassinen Verryttelypuku:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Kempa Klassinen Verryttelypuku-tuotteeseesi, jonka olet ostanut goalinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, jalkapallo-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Kempa:n kokoelmaan ja täydentää jalkapallo varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Kempa Klassinen Verryttelypuku

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Housut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kempa Klassinen Verryttelypuku

Kempa-housut

-

Koko on täydellinen. Olisi ollut mukavaa, jos se olisi joustavaa materiaalia.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up