up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kempa Laukku K-Line 40L

Kempa Laukku K-Line 40L

Kempa Laukku K-Line 40L

plus
Kempa

Kempa Laukku K-Line 40L

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kempa Laukku K-Line 40L

Ominaisuudet:

Sport laukku reppu toiminto

Pehmustettu, säädettävät olkaimet tarrakiinnitys

Logo tulostaa sivuilla ja pohjassa

Saumat kontrastiväreissä

Kantokahva sivussa

Sivulokeroon vetoketjulla

Side vetoketjulla

Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% polyesteriä


Jos etsit jalkapallovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu goalinn:aan. Kempa:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla jalkapallotuotteilla on täysi Kempa:n takaama takuu. Valitse yksi Laukut kategorioista ja tutustu laajaan Laukut tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Kempa Laukku K-Line 40L on paras tuote jalkapallotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Kempa Laukku K-Line 40L

Väri
Sininen
Tilavuus
31-40 L

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up