up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Kempa Laukku Logo

plus
Kempa

Kempa Laukku Logo

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kempa Laukku Logo

OMINAISUUDET:

urheilupussi, jossa on vaunu.

ommeltu vetoketjulla.

ylimääräinen iso sivutasku.

U-muotoinen aukko.

paljon tilaa tulosteille.

materiaali: 100% polyesteriä.

koko: 36cm x 36cm x 74cm.

tilavuus: 90 L.

Valmistettu Indonesiassa.Juuri nyt, Kempa Laukku Logo on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. goalinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Laukut katalogista Laukut kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Laukut tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Kempa Laukku Logo

Väri
Musta
Tilavuus
51-60 L

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Näkymä

-

Erittäin hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up