up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kempa Täysi Vetoketjuhuppari Emotion

plus
Kempa

Kempa Täysi Vetoketjuhuppari Emotion

Tuotekuvaus Kempa Täysi Vetoketjuhuppari Emotion

Tekniset tiedot:


Materiaali: 100% polyesteriä

pehmeä trikoo harjattu


Tällä hetkellä, Kempa Täysi Vetoketjuhuppari Emotion tuotetta on saatavilla goalinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Kempa-merkkisiin jalkapallo tuotteisiin, joita jalkapallo verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Hupparit kokoelman malleilla. goalinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat jalkapallo-tuotteet.

Ominaisuudet Kempa Täysi Vetoketjuhuppari Emotion

Huppu
With hood
Väri
Musta
Keltainen
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Täydellinen

-

Täydellinen materiaali hyvässä kunnossa ja sitä halusin, kiitos paljon

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up