up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasten Kengät jalkapallo

Lasten Kengät jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten Kengät tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Etsitkö jalkapallokenkiä?

Suosittelemme sinulle sopivimpia jalkapallokenkiä

Aloita

Etsitkö jalkapallokenkiä?

Esiteltävät tuotteet Lasten Kengät

n merkit Lasten Kengät

Lasten urheilujalkineiden ominaisuudet

Sandaalit

Varvastossut ovat paras kenkävaihtoehto lapsillesi kesällä. Kun ostat varvastossut, ensimmäinen asia, joka sinun tulee katsoa, on pohja. Parhaissa vesisandaaleissa on mukavat kumi ja vaahtomuovimateriaalit, kuten EVA tai Crocin patentoima Croslite. Nämä sandaalit ovat kevyitä ja tarjoavat erinomaisen pehmusteen lasten jaloille. Löydät myös varvastossut, joissa on lisätty kaarituki, joka tarjoaa ylimääräistä pehmustetta ja mukavuutta. Kannattaa harkita pohjallisia, jotka estävät jalkojasi liukumasta liukkailla pinnoilla.
Hihnamateriaalit ovat toinen tärkeä flip flop sandaalien ominaisuus. Muovihihnat on helppo puhdistaa, kun taas leveät neopreenihihnat ovat erittäin pehmeitä ja lisäävät mukavuutta. Pienille lapsille voit myös valita varvastossut, joissa on takana oleva kantapäähihna, joka pitää kengät turvassa.

Rugby saappaat

Rugby saappaat on suunniteltu vakautta ja voimaa ajatellen, joten ne ovat leveämpiä, niissä on korotetut kantapäät, suuremmat nastat ja korkeampi nilkan ympäriltä leikattu. Kun valitset lasten rugbysaappaat , sinun on otettava huomioon tietyt osat, kuten suljinjärjestelmä, mukavuustaso, muotoilu ja materiaali; Useimmissa rugbykengissä on nauhat, mutta jos lapsesi ei osaa sitoa nauhoja, valitse tarranauhalla varustetut rugbysaappaat.
Samoin kaikki rugbykengät luokitellaan kahteen tyyppiin; Saappaat pehmeälle ja kiinteälle alustalle. Pehmeät rugbysaappaat ovat ihanteellisia pelaamiseen pehmeillä luonnollisilla pinnoilla. Pintaan sopivan saappaan tyypin valitseminen on erittäin tärkeää loukkaantumisen välttämiseksi.

Sneaker kengät

Lasten urheilujalkineita valittaessa on otettava huomioon useita ominaisuuksia, kuten materiaali, pohja, muotoilu ja iskunvaimennus. Urheilujalkineet on suunniteltu tarjoamaan suojaa, ja niitä käytetään monenlaisiin fyysisiin aktiviteetteihin. Harjoituskengät tukevat erilaisia liikkeitä, kuten hyppäämistä, juoksua, taipumista, pysähtymistä ja nopeaa suunnanmuutosta. Lasten treenikengät ovat monipuolisia ja sopivat parhaiten erilaisiin urheilulajeihin ja harjoituksiin.
Juoksu ja harjoituskengät voivat näyttää samanlaisilta; tärkein ero näiden kahden välillä on kuitenkin joustavuus. Harjoituskengät tarjoavat enemmän joustavuutta ja liikkumisvapautta, erityisesti sivuttaisliikettä. Urheilujalkineilla on yleensä tasaisempi pinta; Ne auttavat vakauttamaan jalkojasi, nilkkojasi ja polviasi, mikä tekee niistä ihanteellisia kaikenlaiseen fyysiseen ja urheilulliseen toimintaan. Voit ostaa parhaita lasten jalkineita johtavilta merkeiltä, kuten Adidas , Joma , Puma , Mizuno , Asics ja Hummel .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje