up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Lasten Vaatteet

Takit - Sukupuoli: Unisex

()
load

Mitkä ovat parhaita takkeja pojille?

Lasten Hummel takki

Lasten Hummel takkia käytetään ennen kaikkea talvikaudella estämään lasten vilustumista. Hummel lasten takin ulkokuori on kuitua tai polyesteriä, joka on koottu vedenpitävällä pinnoitteella. Monet lasten takit on suojattu synteettisellä pehmusteella, joka valmistetaan yleensä kuitulangoista. Näitä takkeja käytetään, kun lapsi käy ulkona talvikaudella.

Uhlsport lasten takki

Uhlsport lasten takki on valmistettu eristetystä sisäpehmusteesta ja vedenpitävästä suunnittelusta yhdistettynä sisäpehmusteeseen. Ensiluokkainen mukavuuden ja lämmön yhdistelmä mahdollistaa Uhlsport lasten takin poikkeuksellisen lämmön ja mukavuuden ankarissakin sääolosuhteissa. Tämän takin kangas on tuuletettu ja pitää lapsesi rentona leikkiessään.

Adidaksen verryttelytakki

Adidaksen urheilutakissa on kaikki tärkeät ominaisuudet, jotka lasten takilla pitäisi olla. Tämä takki on erittäin mukava, kestävä ja vedenpitävä. Adidaksen urheilutakin materiaali estää tuulen ja samalla on tuuletus hikoilua vastaan. Tämä takki on hyvä valinta, koska se tarjoaa poikkeuksellisen peittävyyden ja sallii samalla liikkumisen.

Joma lasten takki

Joma lasten takki sisältää kosteutta hylkivän eristävän kerroksen, täyteläisemmän leikkauksen lisäämään peittävyyttä ja lisää lämpöä. Erityisesti Joma lasten takki on vedenpitävä kaksikerroksinen helma, upotetut vetoketjut pitämään sinut lämpimänä ja kaksinkertainen vetoketju edessä. Parhaita lasten takkeja voit ostaa Adidas , Jomasta , Pumasta , Uhlsportista .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje