up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mercury equipment Takki Performance

plus
Mercury equipment

Mercury Equipment Takki Performance

Tuotekuvaus Mercury equipment Takki Performance

Ominaisuudet:

Pocket vetoketjut

Sisätasku

Irrotettava huppu


Jos pidät Mercury equipment Takki Performance:sta, tutustu myös muihin Mercury equipment:n jalkapallotuotteisiin Lasten vaatteet osastollamme ja Takit katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia goalinn:ssa, omassa jalkapallo verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Mercury equipment Takki Performance

Huppu
Without hood
Väri
Musta
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Vesitiivis
Tuulenpitävä
Sukupuoli
Pojat
Suositeltava käyttötarkoitus
Jalkapallo
Sisäjalkapallo
Takin tyyppi
Eristetty synteettinen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo
Sisäjalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up