Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sisäpelikengät

()

Lajittele

Mitä ovat futsalkengät?

Jalkapallokengät on kehitetty mukaviksi pelattaessa ja harjoitellessa liikkeitä kovilla lattioilla, kuten kentillä. Sisäjalkapallokengissä on yleensä tasaiset pohjat, eikä niissä ole nappeja tai piikkejä pohjissa. Pohjat on valmistettu kumista ja niissä on litteä muotoilu vahvan otteen takaamiseksi. Voit ostaa nämä kengät Adidas , Jomasta , Pumasta , Hummelista .

Adidaksen jalkapallokengät

Adidaksen sisäjalkapallokengät liittyvät lähemmin maahan kuin millään muulla vakiokengällä. Näissä kengissä on mattapintainen kumipohja, joka säilyttää toiminnallisen muotoilun, joka kestää liukastumista ja parantaa pitoa nopeatempoisessa kentällä. Adidaksen futsal kenkien rakenne on sovitettu täydellisesti tukemaan täydellisesti nilkkaa. Näiden kenkien materiaali kietoo jalan oikein vammojen estämiseksi.

Futsal kengät Joma

Joma futsal kengät ovat parhaita kenkiä jalkapallon pelaamiseen. Nämä jalkapallokengät pitävät jalkasi turvassa kaikenlaisilta iskuilta tai loukkaantumisilta jalkapalloharjoittelun aikana. Niitä on saatavana useissa ainutlaatuisissa tyyleissä ja sävyissä, joista innostuneemmille löytyy rohkeita väriyhdistelmiä. Joma sisäjalkapallokengät ovat erittäin kevyitä ja vakaita, ja niissä on kumipohja ja vahvistetut varvassuojat.

top