up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Vaatteet jalkapallo

Miesten Vaatteet jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Vaatteet tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten Vaatteet

n merkit Miesten Vaatteet

Kuinka valita hyvät välineet miesten jalkapallon pelaamiseen?

Pohjakerrokset

Pohjakerrokset ovat ylimääräinen vaatekerros , jota käytetään enimmäkseen talvikaudella. Pelaajien on pysyttävä lämpimänä ollessaan pelikentällä; siksi pohjakerros on suunniteltu pitämään kehosi lämpötila kohtuullisena. Ylävartalon kerroksen lisääminen auttaa pitämään sinut lämpimänä ja parantaa verenkiertoa.

Takit

Pohjakerrosten lisäksi jalkapalloilijan tulee käyttää takkia taistellakseen kylmää säätä vastaan. Jalkapallotakit ovat kestäviä ja toimivia ja tarjoavat optimaalista lämpöä kylminä kuukausina. Voit ostaa huippulaadukkaita jalkapallotakkeja Adidas , Jomasta , Pumasta , Hummelista , Uhlsportista ja New Balancesta.

Housut

Jalkapallo on vakava urheilulaji, jota pelataan eri tasoilla, virkistys ja ammattilajeista. Pelaajat voivat käyttää pitkiä housuja , jotka on erityisesti suunniteltu siirtämään kosteutta ja hikeä pois kehostaan ja pitämään ne viileinä kesällä ja lämpiminä talvella.

Polot ja t paidat

Poolopaitoja ja t paitoja pidetään yhtenä toiminnallisimmista ja mukavimmista urheilijoiden urheiluvaatteista. Jalkapalloilijat voivat hyötyä poolopaitojen joustavasta kankaasta, jonka ansiosta he voivat liikkua vapaasti. Jalkapallopaidat tarjoavat hengittävyyttä ja mukavuutta.

Sukat

Jalkapalloilijat käyttävät yleensä pitkiä sukkia, jotka peittävät jalkansa polvialueelle asti. Jalkapallosukat ovat paksuja ja valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten polyesteristä, puuvillasta, nailonista, spandexista, olefiinista ja polyamidista. Sukat on suunniteltu tukemaan pelaajien säärisuojaa. Koska jalkapallo on urheilulaji, johon liittyy usein kosketus jalkoihin, sukkien on suojattava alaraajoja ja pidettävä pohkeen lihakset lämpiminä.

Puserot

Hupparit ja collegepaidat ovat loistavia vaihtoehtoja jalkapalloilijoille pelatessaan talvikuukausina. Hupparit peittävät suurimman osan pään ja kaulan alueesta ja tarjoavat tarpeeksi lämpöä ja mukavuutta pelaajalle. Puserot ovat useita eri tyylejä, joista voit valita. Joissakin on villapaita, kun taas toisissa on vetoketjut.

Verryttelypuvut

Jalkapallourheilijat valitsevat harjoitteluun verryttelypuvut. Urheilu verryttelypuvut koostuvat kahdesta osasta; takki ja housut. Nailonista valmistetut verryttelypuvut ovat urheilijoiden suosituin valinta, sillä ne ovat hikeä siirtäviä ja hengittäviä, kevyitä ja kestäviä.

Lisää miesten vaatteista:

Käsi ja jalkalämmittimet ovat puristusvaatteita, jotka pitävät raajat lämpiminä. Käsineet ovat välttämättömiä jalkapallosarjan lisävarusteita , jotka suojaavat kätesi. Jalkapalloilijat käyttävät myös hattuja pitääkseen lämpimänä talviharjoitteluissa. Jalkapalloilijat käyttävät rannekkeita imeäkseen hikeä ja suoriutuakseen paremmin. Kaulassa säärystimet voidaan käyttää sekä kuumalla että kylmällä säällä. Talvella säärystimet toimivat ylimääräisenä suojakerroksena, joka suojaa sinua kylmältä tuulelta. Varustussetit, kasvonaamarit, liivit ja sukkahousut ovat joitain muita varusteita, joita jalkapalloilija tarvitsee peliin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje