up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mikasa Pallo Jalkapallo FT-5

plus
Mikasa

Mikasa Pallo Jalkapallo FT-5

Tuotekuvaus Mikasa Pallo Jalkapallo FT-5

Valettu kolmio kuvio.

Mikasa hyde kansi.

Pehmeä rakennettu.

Nylon haavan.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Mikasa Pallo Jalkapallo FT-5:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Mikasa Pallo Jalkapallo FT-5:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla goalinn verkkokaupassa. Laajasta Pallot valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia jalkapallosta täysin siemauksin. Nauti goalinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Mikasa Pallo Jalkapallo FT-5

Väri
Valkoinen
Sininen
Suositeltava käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Alkuperäinen pallo

-

Laadukas pallo, aito mikasa ft5, alkuperäinen tuote tämä on jo 5 palloa, jonka ostin

Yläosa

-

MIKASA-materiaali on 1., se on paljon arvoista! Hyvä kustannus-hyöty

Osti 3/25 ... ei ole vielä saapunut

-

Ostin sini-valkoisen Mikasa FT5 -pallo 3/25. Saapui Brasiliaan 7/4 .. Guarulhosin kaupunkiin 9/4 .. 4./27 viesti sivustolla .. esine ei ole vielä saavuttanut yksikköä. ole hyvä ja odota Tänään on 12/5 ...

Mikasa

-

Saapunut ajoissa ja huippumateriaalia

Hyvä on!

-

Toimitetaan ajallaan, käytännöllinen verkkosivusto ja tuote vastaa odotettua. Se on jo toinen jalkapallo, jonka ostan verkkosivustolta.

Mikasaa

-

Olen tyytyväinen tähän tuotteeseen, mukava pallo ja nopea toimitus

Tuote

-

Suuri jalkapallo-ottelu!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up