up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Munich G3 Monochrome Shoes

plus
Munich

Munich G3 Monochrome Shoes

Tuotekuvaus Munich G3 Monochrome Shoes

Sisältyy G3-riviin ja siinä on merkin yksivärinen lohko eri väreissä. Valmistettu hienokudoksesta nailonista ja synteettisestä materiaalista, jotta se säilyttää visuaalisen jatkuvuuden tunteen.

Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi jalkapallo verkkokaupastamme. Osta Munich G3 Monochrome Shoes alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin jalkapallo tuotteisiin Lasten kengät ja täydennä varusteitasi goalinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Munich G3 Monochrome Shoes

Kiinnitykset
Nauhat
Väri
Pinkki
Korkeus saappaat
Alhainen
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Kengät
juoksukengät

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up