up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Munich Kengät G3 Monochrome

plus
Munich

Munich Kengät G3 Monochrome

Tuotekuvaus Munich Kengät G3 Monochrome

Sisältyy G3-riviin ja siinä on merkin yksivärinen lohko eri väreissä. Valmistettu hienokudoksesta nailonista ja synteettisestä materiaalista, jotta se säilyttää visuaalisen jatkuvuuden tunteen.

Munich Kengät G3 Monochrome:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa jalkapallo kaupassa, saat Munich Kengät G3 Monochrome:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 52.85393 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Munich Kengät G3 Monochrome

Kiinnitykset
Nauhat
Väri
Sininen
Korkeus saappaat
Alhainen
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Kengät
juoksukengät

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up