up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN

Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN

Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN

Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN

plus
Munich

Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN

Innoittamana legendaarisen käsipallo maalivahti David Barrufet, tämä kenkä on saatavana nahka kantapää counter nopeaa liukuvat hallikenttää.


Barrufet on saatavilla streetwear yhdistelmiä day-to-day kulumista sekä tekniset-sport yhdistelmiä. Lasten versio tarjoaa iskunvaimennuksen ja mukavuuden urheilun pienempiä toimijoita.


Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, jalkapallo verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN. Lasten sisäjalkapallo tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät Barrufet IN

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up