up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

plus
Munich

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

GRESCA on Münchenin huippu-urheilun kenkä, joka on suunniteltu erityisesti intensiivistä futsal. GRESCA sisältää sivusuunnassa vahvistuksia ja kärjyksiä varmistaa tyylikkyys ja kestävyys. Saatavana loputon streetwear urheilu yhdistelmät.

Aiotko hankkia itsellesi suositun Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN:n? Kaikki Munich-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman jalkapallo varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Loistava artikkeli

-

He saapuivat ennen aikaa, erinomaiset FUTSAL KENGÄT, erittäin vaikea saada jotain sellaista laatua tällä alueella. HUOMAA!!!!!

Hauska tavata

-

Kaikki on mahtavaa. Supernopea! Kings pelasti minut! Toistan varmasti!

Super

-

Hyvä palvelu, hyväkuntoinen kenkä.

Upea

-

Minun oli vaikea löytää niitä. Erittäin hyvä tuote, joka saapui ajallaan. München-merkki, joka on ihanteellinen futsaliin.

Münchenin gresca-lapset

-

sopii liian isoksi 38 euroon - jos käytät nike 7 us - voit ottaa varmasti lapset München 38 tai 37 - se sopii ajan kanssa joka tapauksessa!!! pelaa vain pohjallisen kanssa! riittävän hyvät kengät.

Gresca

-

Ostettu pojalleni. Laatu ylitti odotukset. Todella siistiä. Poikani nauttii leikkimisestä näissä kengissä. Aluksi he ajattelivat, että he tuntevat olonsa epämukavaksi. Hän nousi jaloilleen ja lensi. Ne pitävät alustaa erittäin hyvin. Suositeltava.

Ne toimittavat määräajassa

-

Sekä seuranta että tuotteen toimitus ovat olleet sen päivämääränä, ja ottaen huomioon niin merkittävät päivämäärät, että ne ovat saapuneet päiväänsä. Se antaa sinulle luottamusta saada tuote yhtä tärkeinä päivinä kuin Kings.

Arvostelu

-

Tennarit tulivat hieman myöhässä, laatu on erinomainen, arvasivat myös koon. Harjoittelemme jalkapalloakatemiassa, harjoittelemme joka päivä, monet kengät heikkenevät, on mihin verrata. Munich-saappaat Yritetään ensimmäistä kertaa. mielestäni hieman raskas adidaan tai nikeen verrattuna, mutta saappaiden kärjessä on myös plussaa, koska tästä syystä saa lyödä varvasta ja jalan vakaus on niissä parempi. Yleensä lapsi on myös tyytyväinen saappaisiin.

Ensimmäinen osto.

-

Erittäin viileät lenkkarit. Toimitus vähän myöhässä. Se on ensimmäinen ostoni, ja olen jo tehnyt toisen tällä hetkellä, tyytyväinen palveluun.

Luotettava hankinta

-

Koko ostoprosessi on ollut täydellinen: sekä toimitusajat että vastaanotetun tuotteen noudattaminen. kengät ovat erittäin viileitä, myös henkilökohtaisia ja kaikki ilman lisäkustannuksia!

Nopea toimitus

-

Ostin tuotteen 03.05.2012 ja sain sen kotona 04.4.2012, erittäin nopeasti. Viivästyminen tapahtui Brasilian liittohallinnon tilien tarkastamisessa ja hyväksymisessä. En ole vielä käyttänyt tuotetta, mutta ensivaikutelma oli loistava, viimeistelty erittäin hyvin ja luo luottamuksen, joka kestää pitkään. Goal Inn lähetti hyvin nopeasti ja osoittautui hyväksi yhtiöksi.

Kommentti.

-

Upea tuote, laadukas materiaali, mukava pohja, tuntuu sisäsaumoista hieman. Se oli kuitenkin hiukan tiukka: Brasiliassa käytän 34,5, ostin EU 35, se oli pieni.

Kaikki hyvä

-

Tilaus oli mahtava. He ovat noudattaneet määräaikoja, ja kengät on räätälöity kuten pyydin. Hyvin onnellinen

Upea hankinta

-

Olen tyytyväinen koko prosessiin. Kengät toimitettiin oikeaan aikaan. Kengät näyttivät kauniilta ja toivon, että veljentytär tykkää niistä yhtä paljon kuin minä.

Münchenin gresca

-

Tilaus saapui seuraavana päivänä. 10 verkkoa varten. Kengän laatu on huomattava, koska otat ne. München futsalissa on toisella tasolla.

Hyvät kengät

-

Hyvät kengät Erittäin kestävä ja täydellinen futsalin pelaamiseen. Erinomainen laatu. 100 × 100 suositeltavaa

Paras

-

Ne ovat parhaita kenkiä pelaamaan F. Salaa, erittäin mukavat ja parhaat, joita voidaan mukauttaa

Erittäin hyvä

-

Erittäin hyvä tuote

Kiitos

-

Se on kolmas jalkani.

Münchenin gresca

-

Täydellinen, hieno, kuten hansikas futsalin harjoitteluun. Mukauttaminen menestys. Paljon kiitoksia

Kiitos

-

Sen niin hyvä!

Kiitos

-

Kiitos!

Kiitos

-

Se on erittäin hyvä.

Kiitos

-

Niin hyvä.

Se hyvä

-

Tuote on erittäin hyvä

Hyvin menossa

-

Oikein hyvä

Hyvä paikka ostaa, älä epäröi

-

Olen erittäin tyytyväinen ostoon, ostin Münchenin ja he antoivat minulle mahdollisuuden muokata niitä samaan hintaan, he ovat saapuneet päivämääräänsä ja hyvin käärittyinä. Suosittelen tätä sivustoa, ostan taas! Kiitos!

Se on todella hyvä

-

Kengät ovat niin hyviä

Loistavan

-

Minulla oli vaikeuksia löytää niitä, mutta ne näyttävät hyvältä!

Tuotteen ol

-

Kaikki ok

Laatu ja superhinta

-

Täydellinen, normaali kuljetus ja uskomaton hinta

Ne ovat viileitä

-

Poikani rakasti heitä. Toistaiseksi toistamme. Suosittelen sitä kaikille.

Hyvä tuote

-

Erinomainen tuote hyvään hintaan

Kestävä

-

Hyvä laatu, kestävä. Nopeat toimitukset, jotka täyttävät ilmoitetut päivämäärät.

Huippulaatuinen tuote

-

Nopeat toimitukset, kengät kuvatulla tavalla, super qulity

Erinomainen!

-

Tuote erinomaisesta laadusta, suosittelen!

Hyvin jyrkkä futzalki

-

Olen iloinen, ostaa!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up