Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

New Balance

New Balance
Noin New Balance
New Balance on johtava maailman ensimmäisen luokan jalkinebrändi, joka luotiin vuonna 1906. New Balance saavutti hyväksynnän ollakseen korjaavien kenkien valmistaja. Se on tullut täydelliseksi ja johtavaksi kenkätehtaan brändiksi vuodesta 1998 alkaen. Tänä päivänä tämä brändi on saavuttanut riittävän suosion ja se on tekemässä tiensä seuraavalle tasolle. He kehittävät kenkiä erittäin johtavalla teknologialla ja yhdistävät ne toimivuuteen, tyyliin ja suorituskykyyn. Heidän tiiminsä teki nämä juoksukenkät modernilla teknologialla. Tämä ominaisuus aiheuttaa näille kengille maksimaalisen vakauden ja iskunvaimennuksen. Voit tuntea heidän iskunvaimennuksensa harjoituksesi aikana. He tarjoavat monipuolisen valikoiman arkikenkiä, juoksukenkiä ja kävelykenkiä. Ne ovat kaikki tehty mukaviksi, kestäviksi ja kevyiksi.
Heidän juoksukengät ja lenkkarit ovat täydellisiä niille, jotka rakastavat lenkkarien käyttöä. Heidän tavoitteenaan on helpottaa ammattilaisurheilijoita täydellisten kenkien avulla auttaakseen heitä asettamaan ennätyksiään ja voittamaan mitalit.

New Balancein jalkinevalikoima

New Balance -kengät tulevat edistyneen iskunvaimennustekniikan kanssa. Näillä kengillä on ainutlaatuisia muotoiluja ja ne tarjoavat täydellisen mukavan istuvuuden, joka auttaa erilaisissa aktiviteeteissa. New Balance naisten kengät tarjoavat täydellisen tasapainon esteettisestä ulkonäöstä ja suorituskyvystä jokaiselle hetkelle. Tämä brändi luo yleensä nämä naisten kengät verkkomateriaaleista, nahasta, synteettisistä kankaista ja innovatiivisista tekstiileistä monissa trendikkäissä väreissä. New Balance miesten kengät nostavat tyylisi seuraavalle tasolle ja pitävät sinut mukavana antamalla pitkäkestoisen mukavuuden matkallesi. New Balance sisäjalkapallokengät tarjoavat hallintaa, pitoa ja taitoa tasaisilla sisäpintojen alustoilla. Näiden sisäjalkapallokenkien muotoilu korostaa nopeita liikkeitä, leikkauksia ja suuntien muutoksia. New Balance jalkapallokengät yleensä ovat teksturoituja yläosia, jotka on muodostettu materiaaleista, kuten keinonahasta tai verkosta parantaakseen pallonhallintaa, lähettämisen tarkkuutta ja osuma-tarkkuutta. New Balance jalkapallomonot tarjoavat vakautta nopeiden sivusuuntaisiin liikkeisiin, hyökkäyksiin ja kovaan peliin. Nämä jalkapallomonot ovat tukevia ulkopohjia, jotka tarjoavat vakautta jalkoihin. New Balance sisäjalkapallokenkiä on turvallinen nilkkalukitusominaisuus, joka hallitsee jalkaa kengästä liukumasta sisällä, parantaen kestävyyttä ja estäen epämukavuutta. New Balance jalkapallokenkiä on yleensä hengittäviä materiaaleja, jotka tukevat jalkojen rentoutumista äärimmäisen pelin aikana, hallitsemalla ylikuumenemista ja kosteuden kertymistä. Voit ostaa täyden valikoiman näitä tuotteita verkkokaupastamme Goalinnista.