up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

New Balance

sisäjalkapallo

sisäjalkapallo

jalkapallokengät

jalkapallokengät

laitteet

laitteet

miesten vaatteet

miesten vaatteet

viralliset sarjat

viralliset sarjat

laukut

laukut

Osastot

Lasten Kengät

Laukut

Miesten Kengät

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Pelivarusteet

Saappaat

Varusteet

KAIKKI( New Balance )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

New balance

New Balance on maailmanluokan kenkämerkki ja johtava urheilujalkineiden valmistaja vuodesta 1998. New Balance perustettiin vuonna 1906 ja vuoteen 1970; brändi sai hyväksyntänsä korjaavaksi urheilujalkineiden valmistajaksi.
Nykyään New Balance on aivan uudella tasolla. Se tarjoaa kengän huipputeknologiaa, joka sekoittaa tyylin, suorituskyvyn ja toiminnallisuuden yhdessä. Moderni tekniikka on sisällytetty näiden juoksukenkien valmistukseen, jotta maksimaalinen iskunvaimennus ja vakaus voivat olla tunnettavissa harjoituksen aikana. New Balance juoksu-, syy- ja kävelykengät ovat kevyitä, kestäviä ja mukavia käyttää. Joten, jos olet tossujen rakastaja, älä missaa uuden kauden juoksukenkämallistoamme, joka on lyönyt markkinoille myrskyn kautta.

clouse menu Sulje