up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Oakley Aurinkolasit Flak 2.0 XL Prizm Golf

plus
Oakley

Oakley Aurinkolasit Flak 2.0 XL Prizm Golf

Tuotekuvaus Oakley Aurinkolasit Flak 2.0 XL Prizm Golf

XL Edition tarjoaa vakiona koko runko tiiviimmän linssin peitto, ja jokainen millimetri reuna näkemys on optimoitu High Definition Optics pysyvällä mutta kevyt muotoilu tekee suorituskyvyn uudelle tasolle ja tuo tyyliä mukaan matkalle. Essential vaihde kilpailuun, Flak 2,0 XL on 8.75 linssin kaarevuus suojaavat auringolta, tuulelta ja vaikutukset, sekä patentoitu XYZ Optiikka ylläpitää selvyyttä pitkin koko käyrää kun työntää rajoja mukavuutta ja varman otteen sekä Unobtainium. Olemme luoneet erilaisia ​​linssi / kehys yhdistelmiä, joten voit valita vaihtoehtoja kuten valokeilassa leikkaamalla valtaa HDPolarized optiikan, tasapainoinen valonläpäisy Iridium Linssin pinnoitteiden, ja Prizm linssi tekniikka hienosäätää visio korostamalla värejä jossa silmä on herkin yksityiskohta.Ominaisuudet:


Kehyksen väri matta harmaa savu

Lens väri Prizm road

Fit standardinTekniikka:


8 Perus Lens:

Side kaarevuus meidän 8.75 linssit laajentaa oman reuna mielestä taas katettaisiin joka parantaa puolella suojaa auringolta, tuulelta ja vaikutuksia.


Unobtainium:

Pehmeä hydrofiilinen synteettinen, se lisää tarttuvuus märkänä tarttua paremmin kun hikoilevat. Tämä tekee siitä ihanteellisen earsocks ja nenä tyynyt suorituskykyä silmälasien.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeja American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.


Prizm Road:

Vallankumouksellinen linssi tekniikka hienosäätää visio lajikohtaisia ​​ja ympäristöihin. Prizm Road linssit parantavat tien niin voit nähdä esteitä, kuten kiviä ja kuoppia nopeasti ja tuntea enemmän luottavainen kuten ratsastaa.


Oakley Aurinkolasit Flak 2.0 XL Prizm Golf:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, jalkapallo verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Oakley Aurinkolasit Flak 2.0 XL Prizm Golf. Aurinkolasit tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Oakley Aurinkolasit Flak 2.0 XL Prizm Golf

Linssityyppi
Polarisoitu
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 4 - Hyvin aurinkoinen/kirkas valo
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Sininen
Musta
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Suoja-aste
Määrittelemätön

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up