up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Palautuminen ja Hoito

Henkilökohtainen Hygienia - Väri: Kirkas

()
load

Mitkä ovat henkilökohtaiset hygieniatuotteet urheilijoille?

Taskushampoo on yksi tärkeimmistä henkilökohtaisen hygienian tarvikkeista urheilijoille matkoilla. Taskushampoo varmistaa, että se pitää sinut aina raikkaana, puhtaana ja käyttövalmiina. Taskushampoolle on ominaista sen pieni koko, joka mahtuu vaivattomasti matkalaukkuun tai matkareppuun. Kämmenen kokoinen taskushampoo poistaa lian hiuksistasi ja pitää olosi raikkaana ja rentoutuneena pitkilläkin matkoilla. Pakkaus on valmistettu niin tehokkaasti, ettei vuotovaaraa ole.
Taskugeelillä on sama tehtävä, mutta vartalolle. Se sisältyy henkilökohtaiseen hygieniaan. Voit kuljettaa sitä helposti mukanasi pienen koon ansiosta. Löydät myös hydroalkoholigeelin , joka auttaa pitämään kätesi puhtaina myös matkan aikana ja mikä parasta, se on helppo ottaa mukaan. Näitä saippuoita on eri tuoksuisia.
Hengitysharjoituslaite on yksinkertainen kädessä pidettävä laite, joka auttaa pitämään keuhkot puhtaina, kun olet jonkin aikaa poissa jaloistasi. Hengitysharjoittajaa käytetään poistamaan bakteereita ja haitallisia hiukkasia keuhkoista, jotka voivat johtaa infektioon. Harjoittelet myös keuhkojasi, jotta ne pystyvät saamaan paremmin happea kehoon. Näin voit toipua ja välttää keuhkosairauksia. Hengitysharjoituslaitteen voit ostaa osoitteesta Dr. Organic , Izas , Drasanvi .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje