up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Puma Maalivahdin Käsineet Future Grip 2.2

Puma Maalivahdin Käsineet Future Grip 2.2

plus
Puma

Puma Maalivahdin Käsineet Future Grip 2.2

Tuotekuvaus Puma Maalivahdin Käsineet Future Grip 2.2

Ylimmän tason ottelukäsine.

4mm Supersoft-lateksipalmu takaa pehmeän otteen sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Semi Gunn Cut- ja Roll-peukalot lisäävät sopivuutta sekä optimoivat lateksista pallon kosketukseen. Kohokuvioitu lateksikanta tarjoaa joustavuutta, suojaa ja mukavuutta. silmäkokoonpanot tarjoavat hengähtävyyden ja mukavuuden koko pelin aikana. Elastinen rannehansetti, yhdistettynä täyspitkällä lateksin rannehihnalla, tarjoaa lisätukea ja turvallista sulkemista.

Pakkaus:

Cary Bag.

Ominaisuudet:

Rysty:

Kohokuvioitu lateksi.

Palm:

4mm Supersoft-lateksi.

Latex 56% PES 43% PU 1%.Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi jalkapallo verkkokaupastamme. Osta Puma Maalivahdin Käsineet Future Grip 2.2 alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin jalkapallo tuotteisiin Varusteet ja täydennä varusteitasi goalinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Puma Maalivahdin Käsineet Future Grip 2.2

Suojat
Ei
Leikkauksen tyyppi
Litteä
Väri
Oranssi
Musta
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Puma hansikas arvostelu

-

Tämä hansikas helppo käyttää jopa hyvin joustavuutta sormen ja ranteen liikkeisiin, mutta henkilökohtaiseen mielipiteeseen, jos lateksikerrosta voidaan paksuntaa paremmin.

Cougar on huippua

-

Erinomainen tuote, ylitti odotukset

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up