up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Puma

Ultra

Ultra

Future

Future

ilmapalloja

ilmapalloja

Viralliset varusteet

Viralliset varusteet

Maalivahdin hanskat

Maalivahdin hanskat

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Pelivarusteet

Saappaat

Tuotemyynti

Valmennus

Varusteet

KAIKKI( Puma )

Puma

Puma on tunnettu urheiluvaatemerkki ja elämäntyylin tunnusmerkki, joka tunnetaan ainutlaatuisesta yhdistelmästään suorituskykyä ja sävyä. Brändin päämaja sijaitsee Herzogenaurachissa/Saksassa. Se on yksi johtavista brändeistä, jotka kehittävät ja suunnittelevat ihanteellista kenkiä. Se valmisti myös vaatteita ja asusteita, joista myydään ja markkinoidaan kenkiä. Tämä brändi luo tuotteita maailman nopeimmille urheilijoille pitäen mielessä kulttuuria ja edistynyttä urheilua. Se on tarjonnut näitä palveluita jo yli 70 vuoden ajan. Puma kehittää tuotteita, jotka on suunniteltu urheiluun ja elämäntyyliin, jotka ovat täydellisiä urheilutoiminnoille. He tarjoavat tuotteita, kuten juoksua ja harjoittelua, jalkapalloa, moottoriurheilua, koripalloa ja golfia. Brändi yhdistyy kuuluisiin suunnittelijoihin ja muihin tuotemerkkeihin tuodakseen urheiluvaikutuksia muodin ja kulttuurin katukuvaan. Yritys tunnetaan maailmanlaajuisesti ja toimittaa urheilutuotteitaan 120 maahan. Heidän tuotteitaan ovat viralliset puvut, takit ja tracksuitit miehille ja naisille. Lisäksi heillä on palloja, hanskoja, reppuja ja monia muita asioita, joita ihmiset tarvitsevat harjoittaakseen urheilua, heidän kokoelmissaan.

Puman urheilutuotteet ja tarvikkeet

Brändi käyttää kestäviä materiaaleja ja käytäntöjä kenkien valmistuksessa, joka heijastaa sitoutumista ympäristövelvoitteisiin. Puman maalivahdinhanskat sisältävät oikeat tarttumisteknologiat, kuten lateksipalmuja, joissa on eri paksuus ja pinnat, jotta parannettaisiin pallon ote ja hallinta, jopa märissä olosuhteissa. Puma jalkapallokengät tarjoavat muokkausvaihtoehtoja väreissä, tyyleissä ja suorituskykyominaisuuksissa muokkausohjelmien avulla. Puma jalkapallokengät ovat yleensä kevyitä ja lisäävät nopeutta, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden liikkua nopeasti ja reagoida nopeasti pelin dynaamiseen tunnelmaan. Puma Soccer on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten premium-tekonahasta, verkosta ja neuleista, jotka tarjoavat kestävyyttä, mukavuutta ja optimaalista suorituskykyä eri sääolosuhteissa. Puma jalkapallokenkiä on suunniteltu erilaisiin malliin erilaisille pelaamisen tyyleille, seisomille ja kenttätarpeille, tarjoten vaihtoehtoja kaikille ryhmille ja mieltymyksille. Puma jalkapallokengät tunnetaan runsaista ja ainutlaatuisista väriyhdistelmistään, mikä tekee jalkapallokenkiä tunnistettaviksi pelaamiskentällä ja silmää miellyttäviksi. Puma jalkapallokengät tarjoavat tarttumista alueelle ja pitävät maaperää pienentäen liukuja liukastumista. Voit ostaa kaikki nämä Puma-kenkätuotteet Goalinn-kaupasta Tradeinn-verkkosivustolta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje