up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Prime S1 Evolution

Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Prime S1 Evolution

plus
Reusch

Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Prime S1 Evolution

Tuotekuvaus Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Prime S1 Evolution

Käsineet, joilla on hyvät tulokset pitoisuuden ja pehmustuksen sekä kulutuskestävyyden suhteen, kun niitä käytetään luonnollisessa ruohossa.

fetures:

Rakenne: Evolution-leikkaus.

Rysty: Latex.

Palm: S1 Super Soft.

Rannen sulkeminen: elastinen ranne.

Suositellaan: Kilpailukäsineet, joissa on evoluutio.Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Prime S1 Evolution on täydellinen valinta täydentääksesi jalkapallo varusteitasi. goalinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti goalinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, jalkapallo verkkokaupastamme voit löytää muita jalkapallo tuotteita, jotka sopivat yhteen Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Prime S1 Evolution:n kanssa.

Ominaisuudet Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Prime S1 Evolution

Suojat
Ei
Leikkauksen tyyppi
Litteä
Väri
Oranssi
Sininen
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä

-

Erinomaiset käsineet, erittäin kestävät ja hyvällä otteella. suositella sitä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up