up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Reusch

Reusch

KAIKKI ( Reusch )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Reusch

Reusch, mikä on synonyymi loistaville urheilutuotteille, on ollut johtavana innovaatioiden ja laadun edelläkävijänä perustamisestaan lähtien. Vahvan historian omaavan yrityksen perusti vuonna 1934 Karl Reusch sydämessä Saksaa. Yrityksen tarina alkoi laatukäsineiden valmistuksella urheilijoille. Ajan myötä tuotevalikoima laajeni ja Reusch ansaitsi maineen johtavana merkkinä urheiluvälinealalla. Reuschin sitoutuminen laatuun ja innovaatioon on tehnyt siitä yhden suosituimmista brändeistä maailmanlaajuisesti urheilijoille ja urheilun ystäville. Miehille ja naisille suunnatun vaatetuksen lisäksi Reusch tarjoaa erikoiskäsineitä jalkapallolle ja maalivahdeille. Reuschin laadukkaan ja innovatiivisen tuotteen ansiosta urheilijat voivat saada kaikista parasta irti niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

Johtava urheilutuotteiden brändi

Reusch tarjoaa laajan valikoiman miesten vaatteita urheilijoille ja urheilun ystäville. Aktiiviseen elämäntyyliin suunnitellut vaatteet yhdistävät toiminnallisuuden ja tyylin. Olipa kyseessä sitten kuntosalille lähteminen tai rento ja monikäyttöinen asu, Reusch tarjoaa siihen sopivan vaatteen. Myös naisille suunnattu Reusch naistenvaatteet yhdistävät tyylin, mukavuuden ja toiminnallisuuden. Reuschin nuorten urheilijoiden tukeminen näkyy myös heidän lastenvaatteissaan. Kestävät ja tyylikkäät vaatteet on suunniteltu kasvaville ruumiille ja ne kannustavat terveelliseen ja aktiiviseen elämäntyyliin jo varhaisesta iästä lähtien. Reuschin osaamisella korkean suorituskyvyn käsineissä on laajennettu myös jalkapallokentille. Reusch jalkapallokäsineet tarjoavat maksimaalisen otteen ja suojan. Näiden käsineiden ansiosta pelaajat voivat hallita palloa tarkasti ja saavuttaa parhaat suoritukset kentällä. Reuschin perintö maailmanlaajuisesti johtavana maalivahtikäsineiden valmistajana on tunnettu. Maalivahdit kaikilla tasoilla luottavat Reusch maalivahtikäsineisiin, jotka tarjoavat erinomaisen otteen, suuren pallonhallinnan ja optimaalisen suojan. Reuschin innovaatioilla käsineityökaluteknologiassa se asettaa edelleen standardin maalivahtien loistamisessa. Reusch tunnustaa nuorten lahjakkuuksien kasvattamisen tärkeyden ja tarjoaa erityisen Reusch junior maalivahtikäsineet -valikoiman. Nämä käsineet on suunniteltu vastaamaan nuorten maalivahtien tarpeisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje