up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

plus
Rinat

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Tuotekuvaus Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Takana: Latex on suosittu suurella äänenvoimakkuudella, joka tekee siitä kestävän, erittäin aseistetun ja runsaasti pehmustetun käsineen, joka on asennettu hengittävään verkkoon yläosassa ja alhaalla olevalle neopreenille.

Leikkaus: Ergonominen, uskomattoman mukava.

Palm: saksalainen 3mm Omega Grip lateksi, joka tarjoaa lyömättömän otteen, erinomaisen kestävyyden, erittäin hyvän pehmustuksen ja erinomaisen suorituskyvyn. Sovellamme anti-skid-geeliä kämmen sisäpuolelle estääkseen käsineen siirtymisen paikaltaan.

Sulkeminen: Neopreenin taajuus, joka tuottaa joustavuutta ja liikkumisvapautta. Siinä on lycra-aukko ranteen ulkopinnalla (EZ Fit), joka helpottaa käden sisääntuloa käsineeseen, joustava nauha, joka on omaksuttu ja vahvistettu säädettävällä pääpohjalla valmistetulla puoli lateksilla (pidennetty palmu) ja tekstiilimassalla, joka on muokattavissa oleva ikkuna


Mitä mieltä olet Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet jalkapalloverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Rinat:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Varusteettuotteille.

Ominaisuudet Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Suojat
Ei
Leikkauksen tyyppi
Litteä
Väri
Keltainen
Vihreä
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Tuotteen arviointi

-

Tuotteen erinomaisen laadukkaan super suositella tavaraliikenteen saapui hyvin ennen ennustetta, että asun rio grande d etelään alkuun jopa palaan ostamaan aki

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up