up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

plus
Rinat

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Tuotekuvaus Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Takana: Latex on suosittu suurella äänenvoimakkuudella, joka tekee siitä kestävän, erittäin aseistetun ja runsaasti pehmustetun käsineen, joka on asennettu hengittävään verkkoon yläosassa ja alhaalla olevalle neopreenille.

Leikkaus: Ergonominen, uskomattoman mukava.

Palm: saksalainen 3mm Omega Grip lateksi, joka tarjoaa lyömättömän otteen, erinomaisen kestävyyden, erittäin hyvän pehmustuksen ja erinomaisen suorituskyvyn. Sovellamme anti-skid-geeliä kämmen sisäpuolelle estääkseen käsineen siirtymisen paikaltaan.

Sulkeminen: Neopreenin taajuus, joka tuottaa joustavuutta ja liikkumisvapautta. Siinä on lycra-aukko ranteen ulkopinnalla (EZ Fit), joka helpottaa käden sisääntuloa käsineeseen, joustava nauha, joka on omaksuttu ja vahvistettu säädettävällä pääpohjalla valmistetulla puoli lateksilla (pidennetty palmu) ja tekstiilimassalla, joka on muokattavissa oleva ikkuna


Aiotko hankkia itsellesi suositun Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro:n? Kaikki Rinat-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman jalkapallo varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Suojat
Ei
Leikkauksen tyyppi
Litteä
Väri
Oranssi
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Tuotteen arviointi

-

Tuotteen erinomaisen laadukkaan super suositella tavaraliikenteen saapui hyvin ennen ennustetta, että asun rio grande d etelään alkuun jopa palaan ostamaan aki

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up