up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salming Delta Verryttelypuku

Salming Delta Verryttelypuku

Salming Delta Verryttelypuku

plus
Salming

Salming Delta Verryttelypuku

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Delta Verryttelypuku

4-tie venytyskangas, Vetoketjulliset taskut, Salming-kudotut logo-teippi, Painetut logot.

Erinomainen esittelytakki, joka on valmistettu erittäin toimivasta ja miellyttävästä 4-suuntaisesta joustavasta mikrokuitukankaasta.

Raikas suunnittelu ja toiminnalliset yksityiskohdat toimivat milloin tahansa.nbsp


goalinn:stä, omasta jalkapalloverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Salming Delta Verryttelypuku tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Salming:n tuotteita, kuten Delta Verryttelypuku, kuten Miesten vaatteet kategoriasta jalkapallo verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen jalkapallo varusteisiin ja tsekkaa myös Salming Delta Verryttelypuku:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Salming Delta Verryttelypuku

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Takit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erinomainen tuote

-

Mahtava takki. Koko oli minulle hieman liian suuri, koska se on pitkä, mutta laadun suhteen en voinut odottaa vähemmän tältä brändiltä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up