up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Salming Kengät Ninetyone

plus
Salming

Salming Kengät Ninetyone

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Kengät Ninetyone

Salmings suorituskyky sneaker kenkä on todella pehmeä mokka ylempi, joka tarjoaa suurta mukavuutta ja joustavuutta. Ulkopohja on valmistettu luonnonkumista maksimaalisen pidon ja lähellä maanpintaa tuntuu. Mutta siellä? S enemmän kuin mitä silmä näkee tämän suorituskykyyn sneaker kenkä, sisällä raaka kumi ulkopohja kuori siellä? Sa piilotettu EVA suorituskykyä välipohja, joten tämä kenkä on erinomainen sisä- suorituskyvyn kenkä sekä viileä näköinen Sneaker. Suede on luonnollinen materiaali. Jos kengät likaantuvat, kuivalla harjalla lika pois, niin käytä mokka harjalla? voit? t pestä mokka.

Tekniset tiedot:

materiaali:

Real mokka


Salming Kengät Ninetyone erikoistarjous on sinua varten! Käy goalinn:ssa, kun haluat uusia jalkapallovarusteesi. goalinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Salming, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Miesten kengättuotteet.

Ominaisuudet Salming Kengät Ninetyone

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up