up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

plus
Salming

Salming Kengät Ninetyone

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Kengät Ninetyone

Salmingsin suorituskykyinen sneaker-kenkä on erittäin pehmeä mokkanahka, joka tarjoaa suurta mukavuutta ja joustavuutta. Ulkopohja on valmistettu raakakumista, joka antaa suurimman vetovoiman ja maaperän tuntumaan. Mutta siellä on enemmän kuin silmällä tämän suorituskyvyn sneaker kenkä, sisällä raaka kumi ulompi pohja kuori on piilotettu EVA suorituskyky välipohja, joten tämä kenkä erinomainen sisäinen suorituskyky kenkä sekä viileä näköinen sneaker. Suede on luonnollinen materiaali. Jos kengät likaantuvat, kuivaa harjalla lika pois, käytä sitten mokkaharjaa. et voi pestä suedea.

Tekniset tiedot:

materiaali:

Todellinen mokkanahka


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Salming Kengät Ninetyone:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Salming Kengät Ninetyone:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla goalinn verkkokaupassa. Laajasta Käsipallokengät valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia jalkapallosta täysin siemauksin. Nauti goalinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Salming Kengät Ninetyone

Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Viileä

-

Erittäin mukavat, oikean kokoiset, vahvat ja vahvistetut kengät mokkasta huolimatta, iloinen poikani, mitattuna kokoon nähden minkä tahansa merkkisen kengän senttimetrejä (joita poikani käyttää) ja etsin niitä taulukosta Salming ja koko on tullut täydellinen ... Poikani on käsipallo ja upea maalivahti

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up