up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Salming Reppu Bleecker 18L

Salming Reppu Bleecker 18L

Salming Reppu Bleecker 18L

Salming Reppu Bleecker 18L

plus
Salming

Salming Reppu Bleecker 18L

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Reppu Bleecker 18L

Tyylikäs, tilava selkäreppu harmaa melange polyesteri kangas, jossa pääosasto ja pehmustettu kannettava tasku ja järjestäjä.

Vetoketjullinen pystysuora etupalkki etupuolella.

Kaksi sivutaskua.

Säädettävät olkaimet.

MATERIAALI:

.

VOLUME:

18 litraa.Jos haluat tietää lisää Salming Reppu Bleecker 18L:sta tai muista Salming-merkkisistä tuotteista Laukut kategoriassa goalinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia jalkapallo:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Reput valikoimaamme, mistä voit valita jalkapallotuotteita Salming:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Salming Reppu Bleecker 18L

Väri
Harmaa
Tilavuus
11-20 L
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up