up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

plus
Salming

Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

Tuotekuvaus Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

Salming Team Hood on valmistettu mukavasta puuvillan / polyesterikankaasta, jossa on erittäin pehmeä harjattu sisäpuoli.

Siinä on kaksi kädensijaa ja joustavat rannekkeet Hem- ja Sleeve-avauksissa.

Hood-säätö on suunniteltu kaksivärisellä pyöreällä johdolla ja painettu logot.

materiaali:

80% puuvillaa 21% polyesteriä.Löydä suosikki Lasten vaatteetmallisi ja nauti jalkapallosta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team:n. Jos sinulla kysyttävää Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä jalkapalloasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

Huppu
With hood
Väri
Musta
Sukupuoli
Pojat
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up