up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sklz D-Man

Sklz D-Man

Sklz D-Man

Sklz D-Man

Sklz D-Man

plus
Sklz

Sklz D-Man

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sklz D-Man

D Mies, kannettava kädet puolustava mannekiini, on täydellinen harjoituskumppani. Opi ampumaan tai siirtämään käsien yli tai ympärille puolustava asema. Käytä useita D-miehiä harjoittelemaan harhautusta, ajoa ja sijoittumista puolustajan kanssa. Ihanteellinen yksinharjoitteluun tai joukkueen asetuksiin.


Ominaisuudet:

Opi ampumaan tai siirtämään käsien yli tai ympärille puolustava asema
Ihanteellinen yksinharjoitteluun tai joukkueen asetuksiin
Kannettava, kevyt, pystyy ja hajoaa helposti
Säädettävä teleskooppipylväs (6,5 - 8 ') tarjoaa vaihtelevia puolustusvaihtoehtoja
Pohja ja maadoitusvaaka sisältyvät vakauteenTilaa Sklz:n tuotteet, kuten D-Man, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu goalinn:aan, omaan jalkapallo verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Sklz D-Man jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Sklz D-Man

Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up