up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sklz Kick-Out

Sklz Kick-Out

Sklz Kick-Out

Sklz Kick-Out

plus
Sklz

Sklz Kick-Out

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sklz Kick-Out

Puhdas kuvaaminen on palannut - ainakin Kick Outin kanssa. Kick Out kiinnittyy suoraan kehälle nopeasti ja helposti 360 asteen kourulla, joka palauttaa tehdyt laukaukset missä tahansa kentällä. Se on perimmäinen tee se ja vie se pallopalautukseksi parempien ampujien rakentamiseksi.


Ominaisuudet:

Pyörivät laskupalat tuottivat laukauksia missä tahansa kentällä
Nopea ja helppo asennus
Helppo kiertosäätö integroidulla kahvalla
Rakennettu kestämään useita käyttökausia
Tutustu nyt jalkapallo valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Sklz-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. goalinn:sta, omasta jalkapallo verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Sklz tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Sklz Kick-Out. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Sklz Kick-Out

Väri
Harmaa
Tuotetyyppi
Tuet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up