up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sklz Korkeustikkaat

plus
Sklz

Sklz Korkeustikkaat

Tuotekuvaus Sklz Korkeustikkaat

Korkeus Ladder yhdistää kaksi SKLZ myydyin pedagogiset, Nopea Ladder ja Speed ​​aitajuoksu, yhdeksi kätevä tuote. Nyt voit käyttää joustavasti tikkaita tasainen tai koholla erilaisia ​​ketteryys ja nopeus porat.


Lisätä nopeus nopeuttamalla jalka lakko ja nosta taajuus lopulta parantaa ohjattavuutta ympäri kenttää tai tuomioistuimessa.Ominaisuudet:


- Vuorottelu tasainen tikkaat ja 4 "esteitä sekunneissa


- 7 ft, 6-askelma pitkä tikkaat


- Jokainen tikkaat askelma mittaa 26 "leveä ja 15" pitkä


- Taittuu nopeasti kätevään säilyttämiseen


- Valmistettu kestävästä kevyt PVC-muovia siirrettävyys


- Sisältää kätevä laukussa ja käyttöopas


Sklz Korkeustikkaat on täydellinen valinta täydentääksesi jalkapallo varusteitasi. goalinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti goalinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, jalkapallo verkkokaupastamme voit löytää muita jalkapallo tuotteita, jotka sopivat yhteen Sklz Korkeustikkaat:n kanssa.

Ominaisuudet Sklz Korkeustikkaat

Väri
Keltainen
Tuotetyyppi
Tikkaat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up