up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spalding II-Verryttelypuku Team

Spalding II-Verryttelypuku Team

plus
Spalding

Spalding II-Verryttelypuku Team

Tuotekuvaus Spalding II-Verryttelypuku Team

Ominaisuudet.

Hiki, ei harjattu.

Kaksi vetoketjutaskua.

Elastinen vyötärönauha johtoineen.

Spalding ja True To The Game -tulosteita.

Materiaali 80% puuvillaa, 20% polyesteriä.

Gewicht 290gm.Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Spalding II-Verryttelypuku Team:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Spalding II-Verryttelypuku Team:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla goalinn verkkokaupassa. Laajasta Tracksuits valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia jalkapallosta täysin siemauksin. Nauti goalinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Spalding II-Verryttelypuku Team

Väri
Harmaa
Tuotetyyppi
Housut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Täydellinen

-

Täydellinen 1,98 pitkälle pojalleni, valitsin XXL: n, ne ovat yksi harvoista housuista, jotka eivät sovi hänelle lyhyeksi. Upea tuote.

Housut

-

Housut ovat 10, kangas, kuinka mukava se on .. rakastan sitä ..

Upea tuote

-

korkealaatuinen tuote

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up