up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

plus
Spalding

Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Tuotekuvaus Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Ominaisuudet:.

Board Size 122cm x 82cm Polykarbonaatti Taustalevy Korkeudensäätö 2,44m 3,05m


Tutustu nyt kaikkiin Valmennus tuotteisiimme, jotka löydät goalinn:sta, kuten Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series. Osta nyt Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series ja säästä paljon puhdasta rahaa Koripallokorit tuotteista. Lisäksi, Spalding-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että jalkapalloverkkokaupastamme voit löytää Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? goalinn:n Valmennus tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Väri
Sininen
Kirkas
Tuotetyyppi
koripallokorit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Törkeää palvelua

-

Tuotetta ei ole koskaan saapunut huolimatta lukuisista asiakaspalvelupyynnöistä, jotka satunnaisesti heti, kun vuoro tulee chattiin, aiheuttaa chatin pudottamisen. Enemmän kuin viikko myöhässä, minulla ei vieläkään ole uutisia tilauksestani. En suosittele sivustoa minkäänlaiselle ostolle

Tuotteen laatu

-

Minusta se näyttää hyvältä korilta korkeuden säädettävyyden ja yleisen laadun suhteen, vaikka jotkin osat ovat olleet viallisia ja kaiken ruuvaaminen maksaa hiukan, jotta se olisi kunnossa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up