up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

plus
Spalding

Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Tuotekuvaus Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Ominaisuudet:.

Board Size 122cm x 82cm Polykarbonaatti Taustalevy Korkeudensäätö 2,44m 3,05m


Ostaessasi Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series-tuotteeseesi, jonka olet ostanut goalinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, jalkapallo-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Spalding:n kokoelmaan ja täydentää jalkapallo varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Väri
Kirkas
Sininen
Tuotetyyppi
koripallokorit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Törkeää palvelua

-

Tuotetta ei ole koskaan saapunut huolimatta lukuisista asiakaspalvelupyynnöistä, jotka satunnaisesti heti, kun vuoro tulee chattiin, aiheuttaa chatin pudottamisen. Enemmän kuin viikko myöhässä, minulla ei vieläkään ole uutisia tilauksestani. En suosittele sivustoa minkäänlaiselle ostolle

Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Tuotteen laatu

-

Minusta se näyttää hyvältä korilta korkeuden säädettävyyden ja yleisen laadun suhteen, vaikka jotkin osat ovat olleet viallisia ja kaiken ruuvaaminen maksaa hiukan, jotta se olisi kunnossa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up