up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spalding Team II 4Her-raita Puku

Spalding Team II 4Her-raita Puku

plus
Spalding

Spalding Team II 4Her-raita Puku

Tuotekuvaus Spalding Team II 4Her-raita Puku

Ominaisuudet.

Räätälöity naisille.

Hiki, insde ei harjattu.

Kaksi sivutaskua.

Elastinen vyötärönauha johtoineen.

Spalding ääriviivat ja True To The Game -painatus.

Materiaali 80% puuvillaa, 20% polyesteriä.

Paino 290gm.Älä odota enää pidempään ja osta Spalding Team II 4Her-raita Puku. Jos sinulla on kysyttävää Spalding Team II 4Her-raita Puku:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä goalinn yhteydenottosivumme kautta. goalinn tarjoaa erityisen kokoelman Naisten vaatteettuotteita jalkapallo:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Naisten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Tracksuits varusteilla.

Ominaisuudet Spalding Team II 4Her-raita Puku

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Housut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Spalding-housut

-

Saapuminen kesti kauan, mutta se on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon nykyinen tilanne, jossa elämme. Mitä tulee materiaaliin, täydellinen. Super tyytyväinen ostokseen. Nyt olen toistanut collegepaidalla, kuinka se on. Kiitos!!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up