up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spalding Team II 4Her-raita Puku

plus
Spalding

Spalding Team II 4Her-raita Puku

Tuotekuvaus Spalding Team II 4Her-raita Puku

Ominaisuudet.

Räätälöity naisille.

Hiki, insde ei harjattu.

Kaksi sivutaskua.

Elastinen vyötärönauha johtoineen.

Spalding ääriviivat ja True To The Game -painatus.

Materiaali 80% puuvillaa, 20% polyesteriä.

Paino 290gm.Oletko kiinnostunut Spalding Team II 4Her-raita Puku:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla goalinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Spalding Team II 4Her-raita Puku:sta tuotekuvauksineen yms. Spalding on yksi parhaista jalkapallomerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Naisten vaatteettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Spalding Team II 4Her-raita Puku

Väri
Sininen
Tuotetyyppi
Housut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Spalding-housut

-

Saapuminen kesti kauan, mutta se on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon nykyinen tilanne, jossa elämme. Mitä tulee materiaaliin, täydellinen. Super tyytyväinen ostokseen. Nyt olen toistanut collegepaidalla, kuinka se on. Kiitos!!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up