up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita avaimenperä?

Avaimenperät ovat yksi kodin, taskujen tai laukkujen perusesineistä. Avainnippuja käytetään avaimien, kuten talomme tai auton avainten tai minkä tahansa tärkeän lukon pitämiseen. Nykyään avaimenperiä ei käytetä vain kodin lisävarusteena, vaan niistä on tullut suosittuja lahjoina.

On tärkeää tietää erityyppiset avaimenperät, joista voit valita;

Kaiverretut avaimenperät
Jos etsit ainutlaatuista lahjaa urheilun ystävälle, kaiverretut avaimenperät voivat sopia sinulle täydellisesti. Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen, urheilutapahtumaan tai peliin, voit yksinkertaisesti valita avainrenkaan, johon on kaiverrettu suosikkijoukkueesi kilpi.

Painetut avaimenperät
Painetussa avaimenperässä voi olla pieni kuva suosikkijoukkueesi lipusta, pelaajien nimestä tai mistä tahansa symbolista, joka edustaa intohimoasi ja tukeasi. Voit ostaa avainrenkaita johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Seva Import , Sevilla fc ja Girona fc Girona fc.

PVC avaimenperät
Avaimenperät ovat saatavilla myös PVC materiaalista. Se on toinen loistava vaihtoehto metallin sijaan, kestävä ja houkutteleva. Nämä avaimenperät voidaan valmistaa minkä tahansa värin, muodon, koon ja mallin mukaan ilmaisemaan rakkautesi urheilun ystävänä.

clouse menu Sulje