up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Uhlsport Laukku Essential 2.0 Players L

plus
Uhlsport

Uhlsport Laukku Essential 2.0 Players L

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Uhlsport Laukku Essential 2.0 Players L

Ominaisuudet:

Käsittele kahva

Säädettävä olkahihna

U-muotoinen aukko pääosastossa

Uhlsportin sanamuoto

Lisäkenttä ja äänenvoimakkuus

Vahvistettu pohjaosasto

Tekniset tiedot:

Materiaali: 80% PES, 10% TPE, 10% PP


Jos etsit Uhlsport Laukku Essential 2.0 Players L:a, tänään on onnenpäiväsi. goalinn:ssa, omassa jalkapalloverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Laukut tuotteet. goalinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Laukut erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Laukut on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Uhlsport Laukku Essential 2.0 Players L

Väri
Harmaa
Tilavuus
71-80 L

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä laatu

-

Hyvä laatu ja hyvä tallennuskapasiteetti.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up