up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Uhlsport Moderni Verryttelypuku Essential

plus
Uhlsport

Uhlsport Moderni Verryttelypuku Essential

Tuotekuvaus Uhlsport Moderni Verryttelypuku Essential

Ominaisuudet:


Säädettävä joustava kylkiluun vyötärönauha lukien

Housut carot leikattu sivutaskuilla

Uhlsport sanamuoto painettu

Rib hihansuut alhaallaTekniset tiedot:


Materiaali 65% puuvillaa

35% polyesteriä


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Uhlsport Moderni Verryttelypuku Essential:n! goalinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Uhlsport:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi jalkapalloverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista jalkapalloyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Uhlsport Moderni Verryttelypuku Essential kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Uhlsport Moderni Verryttelypuku Essential

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Housut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up