up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Uhlsport Olennaista-Verryttelypuku Softshell

plus
Uhlsport

Uhlsport Olennaista-Verryttelypuku Softshell

Tuotekuvaus Uhlsport Olennaista-Verryttelypuku Softshell

Ominaisuudet:


Uhlsport sanamuoto heijastava

Huppu resori johto

Toiminnallinen 3 kerros softshell materiaalia kalvo sisällä

Heijastimet vetoketjuTekniset tiedot:


Materiaali 100% polyester

Softshell


Uhlsport Olennaista-Verryttelypuku Softshella on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Uhlsport:n tuotteita, kuten Olennaista-Verryttelypuku Softshell, löydät ne omasta jalkapallo verkkokaupastasi goalinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. goalinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä jalkapallo varusteita Uhlsport:lta.

Ominaisuudet Uhlsport Olennaista-Verryttelypuku Softshell

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Takit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up