up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Uhlsport Takki Stream 22 Classic

Uhlsport Takki Stream 22 Classic

Uhlsport Takki Stream 22 Classic

Uhlsport Takki Stream 22 Classic

plus
Uhlsport

Uhlsport Takki Stream 22 Classic

Tuotekuvaus Uhlsport Takki Stream 22 Classic

OMINAISUUDET:

Valmistettu Kiinassa.Oletko kiinnostunut Uhlsport:n Takki Stream 22 Classic:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla goalinn:n valikoimassa, omassa jalkapallo verkkokaupassasi. Meiltä goalinn:lta löydät suuren valikoiman Uhlsport-merkkisiä jalkapallo varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Uhlsport Takki Stream 22 Classic vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt goalinn:n laajaan valikoimaan jalkapallo varusteita.

Ominaisuudet Uhlsport Takki Stream 22 Classic

Huppu
Without hood
Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Takit
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erinomainen kohde

-

Upea takki hienosti istuva uskomaton palvelu

Huippukauppa!

-

Todella hyvä laatu ja huippupalvelu!

Huippukauppa!

-

Erittäin miellyttävä päällä. Hieno ulkoasu ja hyvä palvelu!

Laatu

-

Hyvä laatu / hinta-suhde

Viileä ja mukava

-

Erittäin tyytyväinen ostokseen. Se on erittäin mukava ja monipuolinen. Laadukas vetoketju. Koko on melko "pieni". Muista vain, että muiden merkkien muut XL-tuotteet antavat suuremman koon. Erittäin tyytyväinen kauppaan.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up