up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Umbro Jalkapallokengät Medusæ Pro HG

plus
Umbro

Umbro Jalkapallokengät Medusæ Pro HG

Tuotekuvaus Umbro Jalkapallokengät Medusæ Pro HG

Magic Touch ja salamannopeasti kaksi asiaa, että jokainen pelaajat haluaa olla heidän lokeroonsa. Uusi Umbro Medusae Pro on Nappulakenkä joka tarjoaa sekä ansiosta ylemmän joka yhdistää palkkio k nahkaa jalkaterän kevyellä suorituskyky mesh, jolloin Medusae yksi kevyimmistä nahkakengät markkinoilla.

Rakennettu Umbros nopeus pohja, joka on kehitetty nopeuden kaikkiin suuntiin, Medusae sisältää myös tunnettu kehys tukea puolivälissä jalka

Ominaisuudet:

Premium K Nahka antaa maaginen kosketus

Nopeus ulkopohja nopeaan käänteitä

Ainutlaatuinen yo kokoonpano antaa todella mukaansatempaava suorituskykyä

Pre valettu EVA pohjavuori maaginen sienellä tarjoaa optimaalisen

Suorituskyky mesh ja Frame tarjoaa salamannopeasti

Tekniset tiedot:

55% Nahka. 45% Tekstiili mesh

185 grammaan per boot


Umbro Jalkapallokengät Medusæ Pro HG:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Jalkapallokengättuotteita Saappaat kategoriastamme omasta jalkapallo verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Umbro-tuotteita goalinn:ssa, löydät laajan valikoiman jalkapallotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Umbro on sitoutunut kehittämään ja parantamaan jalkapallokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Umbro Jalkapallokengät Medusæ Pro HG

Kengänpohjan tyyppi
FG - kiinteä pohja
Väri
Musta
Keltainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up