up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Umbro Painettu Verryttelypuku

plus
Umbro

Umbro Painettu Verryttelypuku

Tuotekuvaus Umbro Painettu Verryttelypuku

Ominaisuudet:

Takki: Kontrasti rinnassa kirjontaa logo

Sivutaskut. Rib ranneke.

Pant: Resori vyötärönauha sisempi kiristysnauha.

Rib ranneke, kirjontaa logo

Tekniset tiedot:

VALMISTUS: 100% polyesteri / Polybrush


goalinn:ssa näytämme sinulle kaikki Umbro:n Painettu Verryttelypuku:n ominaisuudet. jalkapalloverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Umbro Painettu Verryttelypuku tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Umbro Painettu Verryttelypuku ja voit hyödyntää muita jalkapallovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Umbro Painettu Verryttelypuku

Väri
Musta
Harmaa
Tuotetyyppi
Tracksuits

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up