up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Umbro Sisäjalkapallokengät Aura IN

Umbro Sisäjalkapallokengät Aura IN

plus
Umbro

Umbro Sisäjalkapallokengät Aura IN

Tuotekuvaus Umbro Sisäjalkapallokengät Aura IN

Ominaisuudet:

Rei'itetty synteettinen vamppi jossa re jauhaa varvassuojan ja mediaalisen vedä vyöhyke parantaa kosketuksen.

Mesh takana neljäsosaa mukavuutta ja hengittävyyttä.

Matala profiili ei merkintää kaksi väriä ulkopohja.

Tekniset tiedot:

FABRICATION: Tekstiili Mesh 55%, PU 45%


Jos etsit Umbro Sisäjalkapallokengät Aura IN:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. goalinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia jalkapallotuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Sisäjalkapallo kengätvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Umbro Sisäjalkapallokengät Aura IN

Väri
Valkoinen
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up