up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Under Armour

Under Armour

KAIKKI ( Under Armour )

Noin Under Armour

Under Armour on johtava merkki, joka tarjoaa urheilu- ja suorituskykyä vaatteita ympäri maailmaa. Merkki perustettiin vuonna 1996 entisen Marylandin yliopiston jalkapalloilija Kevin Plankin toimesta ja edustaa luomista ja päättäväisyyttä urheiluvaatteissa. Merkki laajeni nopeasti kuuluisuuteen sen äärimmäisen lähestymistavan ansiosta urheiluvaatteisiin. Se on sitoutunut tarjoamaan kaikille tasoille urheilijoita ja urheilijoita tuotteita, jotka ovat ideaaleja suorituskyvyn parantamiseksi. Merkin nimi edustaa lajiliiton ja korkean teknologian liittymistä. Under Armour jatkaa rajojaan ylittämistä ja keskittyy luomiseen käyttämällä ajankohtaisia ​​kankaita ja ainutlaatuisia suunnittelutekniikoita.
Merkin sitoutuminen suorituskykyyn ulottuu tuotteiden ulkopuolelle. Merkki on laajentunut maailmanlaajuisesti ja antaa tukea urheilujoukkueille ja urheilijoille. Yritykset, joissa on kuuluisia asiantuntijoita ja urheilijoita, ovat johtaneet ominaisuuksien luomiseen, jotka sisältävät toiminnallisuutta ja tyyliä. Sitoutuminen kajastuu fitness-harjoittelijoihin, rakastajiin ja asiantuntijoihin, jotka edistävät maailmanlaajuista yhteisöä, jonka tavoitteena on loisto. Sulautumalla tyylin luomiseen Under Armour vahvistaa jatkuvasti urheilijoita ja lisää edistyshenkeä.

Under Armour -vaatteet ja asusteet

Under Armour -jumppapuku on valmistettu uusimmalla kosteutta hylkivällä tekniikalla, joka poistaa tehokkaasti hikoilun kehosta. Tämä pitää käyttäjän kuivana ja rentona, jopa äärimmäisissä harjoituksissa. Under Armour -reppu on usein valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä kankaista, jotka kestävät päivittäistä käyttöä ja ulkoiluharjoituksia. Nämä reput ovat kuuluisia kestävyydestään, toiminnallisuudestaan ​​ja modernista suunnittelustaan. Under Armour -lastenvaatteet on valmistettu pehmeästä ja mukavasta kankaasta, joka tuntuu herkältä lasten iholle, tarjoten mukavan istuvuuden urheiluun ja toimintoihin. Vaatteet on myös valmistettu hengittävistä kankaista, jotka sallivat tarkan ilmankierron, ylikuumenemisen säätelemiseksi ja mukavuuden säilyttämiseksi. Under Armour - miestenvaatteet painottavat joustavia ja venyviä kankaita, jotka mahdollistavat täyden liikkumisvapauden. Tämä on tärkeää sääntöjen ulkopuolella tapahtuvan liikkeen aikana. Ne sisältävät yhdistetyn suojan tärkeissä paikoissa lisäsuojan tarjoamiseksi. Under Armour -naistenvaatteet tarjoavat mukavan istuvuuden, joka auttaa henkilöä suoriutumaan parhaiten ja liikkumaan vapaasti ilman epämukavuutta. Monet vaatteet ovat urheilu- ja urheilumalleja. Under Armour -miestenvaatteet sisältävät laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka yhdistävät mukavuuden, suorituskyvyn ja muodin. Under Armour -jalkapallovaatteet on valmistettu hengittävistä kankaista, jotka lisäävät ilmankiertoa, säätelevät ylikuumenemista ja tarjoavat optimaalisen ilmanvaihdon alueelle. Jalkapallovaatteet on muotoiltu toimimaan saumattomasti muiden suojaustarvikkeiden, kuten kypärät, kenkien ja olkapanssarien kanssa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje