up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Heren Schoenen

Zaalvoetbal Schoenen Munich

()
load

Wat zijn zaalvoetbalschoenen?

Voetbalschoenen zijn ontwikkeld om comfortabel te zijn bij het spelen en oefenen van bewegingen op harde vloeren zoals banen. Zaalvoetbalschoenen hebben over het algemeen vlakke zolen en geen noppen of spikes op de zolen. De zolen zijn gemaakt van rubber en behouden een plat ontwerp voor een sterke grip. Je kunt deze schoenen kopen bij Adidas , Joma , Puma , Hummel .

Adidas voetbalschoenen

Adidas zaalvoetbalschoenen hebben een nauwere band met de grond dan elke andere standaardschoen. Deze schoenen hebben een matte rubberen zool die een functioneel ontwerp behoudt om uitglijden te verwerken en de grip te verbeteren voor snelle activiteiten op de baan. De structuur van de Adidas zaalvoetbalschoenen is perfect aangepast om de enkel perfect te ondersteunen. Het materiaal van deze schoenen omsluit de voet op de juiste manier om blessures te voorkomen.

Zaalvoetbalschoenen Joma

De Joma zaalvoetbalschoenen behoren tot de beste schoenen om te voetballen. Deze voetbalschoenen beschermen je voet tegen elke vorm van klap of letsel tijdens voetbaltraining. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende unieke stijlen en tinten, met enkele gedurfde kleurencombinaties voor de meer enthousiaste. De Joma zaalvoetbalschoenen zijn zeer licht en stabiel met een rubberen zool en verstevigde neus.

clouse menu Afronden