up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Ho Soccer

Handschoenen

Handschoenen

Kleding

Kleding

Beveiligingen

Beveiligingen

Ballen

Ballen

BASISLAAG

BASISLAAG

Kinder kleding

Kinder kleding

Categorieën

Dames Kleding

Heren Kleding

Kinder Kleding

Tassen

Training

Uitrusting

Alles( Ho Soccer )

Nieuw

Bekijk alle producten flecha

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Ho soccer

Ho Soccer is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in het produceren en verdelen van hoogwaardige doelman uitrusting en kleding. Met een toewijding aan innovatie en prestaties heeft Ho Soccer zichzelf als een vertrouwde naam onder doelmannen wereldwijd opgebouwd. Het uitgebreide assortiment van het merk omvat kleding, handschoenen, beschermende kleding en ballen, allemaal ontworpen om de vaardigheden en het vertrouwen van doelmannen op elk niveau te verbeteren. Ho Soccer werd in 2001 opgericht door Salvador Sánchez, een voormalig professionele doelman met een diepe passie voor de sport. Door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, ontwikkelde hij met succes een uniek latexmengsel, dat de basis vormde van Ho Soccers gerenommeerde keeper handschoenen.
Het merk kreeg snel erkenning en vertrouwen binnen de keepergemeenschap, waardoor professionele spelers en doelverdedigende coaches aangetrokken werden die op zoek waren naar een voordeel in hun prestaties. Ho Soccers toewijding aan innovatie en continue verbetering leidde tot de uitbreiding van haar productlijn naar een uitgebreid assortiment aan doelman kleding en uitrusting, waardoor het een een-stop bestemming werd voor alle doelverdedigende behoeften. Ho Soccer heeft zich als een vertrouwd merk in de wereld van de doelverdediging opgebouwd door continu innovatief materiaal te leveren dat de prestaties verhoogt.

Ho Soccer verhoogt de prestaties door innovatief materiaal

Ho Soccer kleding combineert functionaliteit met stijl, waarbij een reeks doelman-specifieke kleding wordt aangeboden om de prestaties op het veld te verbeteren. Van doelman shirts en shorts tot basislagen en trainingsjassen, elk kledingstuk wordt met aandacht voor detail gemaakt en gebruikt hoogwaardige materialen. Ho Soccer´s kledingcollectie garandeert een optimale pasvorm, bewegingsvrijheid en vochtbeheersing, waardoor keepers de comfort hebben die ze nodig hebben tijdens intense trainingen en wedstrijden. Ho Soccer begrijpt het belang van het opvoeden van jong talent, en hun kinderkledinglijn is specifiek ontworpen voor ambitieuze keepers. Ho Soccer kid’s clothing zorgt ervoor dat jonge keepers toegang hebben tot materiaal dat geschikt is voor hun leeftijd en formaat. Dit maakt het mogelijk voor hen om hun vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze genieten van hetzelfde niveau van comfort en bescherming als hun oudere tegenhangers.
Ho Soccer handschoenen zijn het hart en de ziel van het merk. Door gebruik te maken van hun eigen latexmengsel, bieden deze handschoenen uitzonderlijke grip en controle, waardoor keepers cruciaal kunnen redden in elke weersomstandigheid. Keepers kunnen vertrouwen op het toewijding van het merk aan innovatie, aangezien ze continu hun handschoenontwerpen verfijnen om aan de steeds evoluerende eisen van het spel te voldoen. Keepers staan ​​voor unieke uitdagingen en vereisen gespecialiseerde beschermende kleding. Ho Soccer biedt een uitgebreid assortiment producten om keepers te beschermen tijdens trainingen en wedstrijden. Ho Soccer´s beschermende kleding is ontworpen om het risico op verwondingen te verminderen zonder de mobiliteit of prestaties te compromitteren. Dit stelt keepers in staat om met vertrouwen en geruststelling te duiken en acrobatische reddingen te maken. Ho Soccer begrijpt het belang van een betrouwbare bal voor training en wedstrijden. Of het nu gaat om het beoefenen van handelingsvaardigheden of reflexen te verfijnen, Ho Soccer ballen bieden de prestaties en duurzaamheid die keepers nodig hebben.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden