up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Training

Wendbaarheid Ladders - Kleur: Geel

()
load

Wat is een behendigheidsladder?

Een behendigheidsladder is een waardevol stuk uitrusting voor een atleet. Het doel van de behendigheidsladder is om u te helpen uw voetenwerk, coördinatie en balans te verbeteren en u te helpen werken aan een breed scala aan behendigheidsoefeningen.
Als het gaat om het kiezen van de juiste behendigheidsladder , is het belangrijk om te weten dat ze in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn. Hoewel ze in lengte variëren, is een standaard behendigheidsladder voor training 15 voet lang en 20 inch breed. Probeer de lengte van de ladder te kiezen die de professionals gebruiken 4,5 meter, zodat u het meest kunt helpen. Het belangrijkste verschil tussen verschillende ladders is echter het aantal treden dat ze hebben. De behendigheidsladder wordt geleverd met verschillende sporten, zoals 8, 11, 12 of zelfs 15.

Waarom kiezen voor een behendigheidsladder?

De behendigheidsladder is een belangrijk onderdeel van de training van atleten, omdat het hen helpt bij het oefenen van wisselende oefeningen in verschillende richtingen met lage impactscores. De meest effectieve manier om behendigheid te verbeteren, is door uw reactietijd en snelheid te verbeteren.
Ook is aangetoond dat het gebruik van een behendigheidsladder effectief is bij sporttrainingen en verschillende trainingen. Helpt u uw training te versnellen. Over het algemeen verbetert de behendigheidsladder voor voetbaltraining drie belangrijke fitnessfactoren aanzienlijk: behendigheid, snelheid en reactietijd. U kunt behendigheidsladders kopen van toonaangevende fabrikanten zoals Powershot , Softee , Sklz , Pure2Improve en Quickplay .

clouse menu Afronden