up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Uitrusting

Keeper Handschoenen

()
load

Hoe kies je voetbal keepershandschoenen?

Keepershandschoenen voor voetbal behoren tot de essentiële onderdelen van de keepersuitrusting. Keepershandschoenen zijn ontworpen om de handen van de keeper op een totaal veilige en andere manier te beschermen. De variaties helpen de keeper ook om in specifieke omstandigheden te spelen. Dus waar moet je op letten bij het kopen van voetbal keepershandschoenen?
Laten we beginnen met de constructie van de keepershandschoen. Het bestaat uit vier essentiële onderdelen met bijbehorende functies:

De achterkant van de handschoenen is aanzienlijk gewatteerd om de hand te beschermen bij het raken van de bal. Gewone handschoenen hebben meestal een enkele laag schuimvulling, terwijl duurdere handschoenen zijn opgevuld met latex. Keepershandschoenen met vingerbescherming bevatten stekels aan de binnenkant van de vingers die de vingers helpen ondersteunen bij het vangen en vasthouden van de bal. Zoek voor de beste bescherming naar handschoenen met plastic en flexibele steunen om overbelasting en letsel te voorkomen.
De handpalm helpt de bal te vangen en vast te houden. Palmsoorten zijn er in twee texturen: kuiltjes en glad. Handpalmen met kuiltjes zijn geschikt voor training en oefening omdat ze een gripcomponent hebben. Gladde handpalmen zijn geschikt voor lucifers omdat ze kleine aanpassingen hebben, maar ook een goede grip bieden.
Het sluitingsgedeelte van de handschoen bepaalt hoe goed deze om uw handen past. Er zijn drie soorten sluiting V inkeping, klittenband en verband.
Het is de meest traditionele handschoensnit. Het handpalmmateriaal is gemaakt uit één stuk schuim. De pasvorm is losser en laat meer bewegingsruimte toe.
De zijkanten van de handpalm zijn opgerold en op de rug van de vingers gestikt. Dit geeft de handschoenen een strakkere pasvorm. Adidas , Joma , Puma en Uhlsport bieden het beste assortiment keepershandschoenen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden