Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Under Armour

Over Under Armour
Under Armour is een toonaangevend merk dat wereldwijd sport- en prestatiekleding biedt. Het merk is in 1996 opgericht door de voormalige speler van de University of Maryland, Kevin Plank, en staat voor creatie en vastberadenheid in sportkleding. Het label breidde snel uit naar een reputatie voor zijn extreem agressieve aanpak van sportkleding. Het is toegewijd aan het leveren van producten die ideaal zijn voor atleten en sportmensen op alle niveaus om hun prestaties te verbeteren. De merknaam staat voor de fusie van atletiek met hoogwaardige technologie. Under Armour blijft grenzen verleggen en richt zich op creatie met behulp van geavanceerde stoffen en unieke ontwerptechnieken.
De toewijding van het merk gaat verder dan producten. Het merk is wereldwijd gegroeid en biedt ondersteuning aan sportteams en atleten. Samenwerkingen met prominente experts en atleten hebben geleid tot de innovatie van signature producten die functionaliteit en stijl omvatten. De toewijding weerklinkt bij fitnessstudenten, liefhebbers en experts die een wereldwijde verzameling bevorderen gerelateerd aan het doel van uitmuntendheid. Door creatie naadloos te verenigen met stijl Under Armour geeft het atleten constant kracht en draagt het bij aan de cultuur van voortgang.

Under Armour-kleding en accessoires

Under Armour-trainingspakken zijn voorzien van de nieuwste vochtafdrijvende technologie die zweet uit het lichaam verwijdert. Dit houdt de gebruiker droog en ontspannen, zelfs tijdens extreme trainingen.
Under Armour-rugzak is vaak gemaakt van hoogwaardige, duurzame stoffen die bestand zijn tegen de eisen van dagelijks gebruik en buitentrainingen. Deze rugzakken staan bekend om hun duurzaamheid, functionaliteit en moderne ontwerp. Under Armour-kinderkleding is gemaakt van zachte en comfortabele stoffen die zacht aanvoelen tegen de huid van kinderen, waardoor een comfortabele pasvorm tijdens sport en activiteiten mogelijk is. De kleding is ook gemaakt van ademende stoffen die een nauwkeurige luchtstroom mogelijk maken, waardoor oververhitting wordt gecontroleerd en comfort wordt behouden.
Under Armour-herenkleding geeft de voorkeur aan flexibele en rekbare stoffen, waardoor een volledig bewegingsbereik mogelijk is. Dit is essentieel voor ongecontroleerde beweging tijdens activiteiten en sport. Ze bevatten gecombineerde padding op belangrijke plaatsen om extra bescherming te bieden. Under Armour-dameskleding biedt een comfortabele pasvorm die helpt om op hun best te presteren en zonder enige ongemakken te bewegen. Veel kleding heeft sport- en atletische ontwerpen. Under Armour-herenkleding bevat een breed scala aan functies die comfort, prestaties en mode verenigen. Under Armour-voetbalkleding is gemaakt van ademende stoffen die de luchtstroom verbeteren, waardoor oververhitting wordt gecontroleerd en optimale ventilatie wordt verkregen in het gebied. Voetbalkleding is ontworpen om naadloos samen te werken met andere beschermingsuitrusting zoals helmen, schoenplaten en schouderbeschermers.